Sluta blogga

ska sluta blogga för jag har inte tid elr ork, hejdå!
Kram, hilma


Gör de här om du kan! 👊

Mina och Majas cupcakes!!!
Kram, Hilmis!


Victoria´s secret!

 
hej var exakt kan man köpa victoria secret body splash/mist i stockholm? inne på NK? var i NK? vilken affär i NK alltså ;) svara gärna i inlägg! tack :)
 
(bild från google)
 
 
SVAR: Jag köpte min på en affär som ligger mitt i mot Chic Dog, kommer inte ihåg vad själva affären heter men ni får leta upp Chic Dog som ligger ganska nära NK. Dom har tyvärr inte kläder och underkläder :(
Hoppas ni fattar. Puss Maja<3

 

Home sweet home!

Är hemma igem, jag och maja gick till stallet efter matchen för vi behövde sköta. Jag kom hem för ganska länge sen och gjorde lunch för vi hade inte ätit något. Sen ringde typ gurra å fråga om jag vill träffas men sen la han på så ja venne! Haha!!!...
Jag ville baka cupcakes så jag ska nog göra de men om jag bakar måste jag följa med och åka längd skidor och de ät värkligen jättreeeeee tråkigt!!! Jag uppdaterar senare! Puss!
hilmis


Match!

Fixar mig för innebandy match idag mot bro, är fett taggad på de för vi vann mot dom förra gången!!! Aja önska mig och maja lycka till idag, ska verkligenn ge allt idag!!!

En bild på när jag och maja fick spela med A-laget!


Biio!!

Kom precis hem från bio med familjen. Vi såg den här filmen Hobbit i 3D, asså jag tyckte inte va väldigt lång (3 timmar) & det hände nästan ingenting + att det är en till del bara för att dom ska gör så att man ska betala en till biljett liksom typ.

Så jag rekommenderar den inte men jag känner flera som har sett den och tycker den är bra men de beror ju på vad man gillar för filmer.
Måste sova nu har match skit tidigt imorron.., ni får sova så gott nu. Puss Maja❤


New in, my cute summerbag from london!!


@ espresso house

Har precis träffat nattis & vi har gått runt & tittat lite på NK & så.

Måste köpa flera Vs bodysplash dom luktar så sjuuukt gott.
Puss majji ❤


Igår!

Innan vi gick till folkan åt jag god middag med Sofias familj & en god efterrätt.

Jag & Sofia gick till folkan typ kl 8 & va där och träffa lite folk & hade roligt.

Vi kom hem ganska tidigt ungefär 11 men då titta vi på film & bara hade de chill.

Idag så vakna vi ganska tidigt & åt god frukost... Jag & Sofia tog med hennes lilla syrra på hennes gympa, hon e 5 år så ni vet, ghahhah.
Lite från igår + morgonen. Puss Maja❤


Godmorronn lördagisar!!!

Sovit gott? De har jag! Känner mig bättre idag, huvudvärken är borta och jag är inte lika yr som i går.
Han inte med att städa mina garderober förut så mamma ska hjälpa mig idag innan lunch!
Efter jag städat garderoberna ska jag träffa Maja, Nattis och Bea tror jag. Vet inte om vi skulle in till stan eller om vi skulle stanna hemma och träffa kompisar och chilla?

Statistiken stiger jätte mycket varje dag, fortsätt så!!!
Kramisar, Hilmis


Katten hälsar, Tja. Hahha


Dagens planer+ dagen

I dag va de bara en helt vanlig skoldag & lärarna va tillbaka så vi hade inga håltimmar... Så dom va långa & tråkiga.
Efter skolan åkte jag hem direkt för var tvungen att hämta lillasyrran.
Sen så gick jag hem & packa & sen åkte vi till Vällingby för att träffa Sofia & nu kom jag precis hit, ska sova här;)

Ikväll blir det antagligen folkan( de är en undomsgård på kvällarna) eller så blir det bara hemmakväll med chips & gott vi får se.
Puss Maja❤


Dagens!

Tog några bilder lite snabbt nu. Berättar om dagen snart.

Tröjan: Fick i julklapp av Sofia
Tjocktröja: Hollister
Jeans: gamla sönderklippta
Skor: Bruna uggs
Jacka: Stockholm leather
Väska: acent

Puss puss Maja


Bilder..


Frågestund, del 1


Fråga på...

Fråga vad som helst, jag kan svara på de flesta förutom privata frågor. Jag kan svara i ett videoinlägg sen. Ni får fråga mke för att jag har fett tråkigt så underhåll mig! Kramisar, Hilmis!!


.

Influensan håller på o ge sig nu, känner mig lite bättre. Men hostar 24/7 nyser, har ont över ögonen, i huvudet och lite ont i halsen! Men kompis det går bra nu, det går bra nu. Någon som har hört bandet "detvetdu"? Grymt! Det är typ liiite som "mangemakers" för att det är killar med. Men sååå mycke bättre! Jag har inte gjort ett skit de här dagarna jag vart hemma, för på nästan alla filmer, serier så måste man registrera sig för att kolla! O vem vet vad de e för virussida? Aja ska fråga Hilma vad hon gjorde. Kram


I'm sick :(

De är inta bara anna som är sjuk, även halva klassen... Och jag! Känner mig helt utslagen, ont i huvudet, jag blir yr när jag ställer mig upp och jg är förkyld som satan! Usch... Jag orkar inteeee.
Jag tänkte sova hela dagen ;) Kolla massor av gossip girl och bara ta de lungt! Hörs senare puss, Hilma!


Superman <3

Den här låten är i mina hörlurar hela tiden nu. Den är ganska gammal men ändå as bra! Puss Maja
 

Träning snaaart!

Kom nästan precis hem från skolan. Vi hade 1 håltimme som ni kanske redan vet för vi hade ingen svenska sen var första lektionen inställd också så vi börja senare.
Vi hade matteprov, haha jag hatar matte och jag är inge bra på de men dehär provet var så lätt så jag skulle klara de i 3 an! GAHAHA!!!
Ska städa garderoberna när jag kommer hem, de e kaozzz!!! Fixa lite i dom och kanske måste ha en till! Hehe... Nu ska jag äta mat, magen kurrar för jag åt ingen lunch heehee, fett busigt! Nejmen jag åt ingen lunch! Pussar&kramar Hilmis!


My look Today!

Mössa-hollies
Blus-Tommy hilfigher, NK
byxa-salt, drdenim
Skor-Ugg
Jacka-veromoda, only!


Håååltimme!!... Igen;)

Håltimme idag igen! Alla ordinarie lärare är på möte och alla vikarier e typ sjuka!:))
Nu tror ni säkert att vi e fett tjocka men de e vi inte hahhah!!! Kraamiisar❤


Videon som jag lovade!

mi röst låter inte sådär på riktigt! Haha


Sjuk.

Har influensan och 40 grader feber! Därför jag inte har bloggat så mycke. Kommer vara hemma veckan ut! Men ska försöka göra nått inlägg då o då. Just nu e jag med min hamster. Ha det bra! Här kommer en bild på oss


Design & header

Den design & header vi har nu är BARA tillfällig.... Anna är sjuk så vi kan inte ta bilder tillsammans då men så fort hon blir frisk ska vi fixa det så ni får stå ut med den här så länge:*
Det va nån som fråga va Kenza 10 jacka är... De är en jacka som Kenza har designat & hon har gjort flera de är därför det är nr efter, man kan köpa dom på Salt för ni som undrar.

See ya tomorrow, puss Maja❤


godnatt !

Godnatt finisar! Hoppas ni haft en bra dag!
Imorron är det skola som vanligt. Sen skynda till innebandy träningen!

Kanske gör en video imorron bitti om dagen lite noggranare och visar min outfit i den också.
Plockat fram kläder och packat väskan till i morgon så kan sova lite exta länge haha! Hörs imorron!

Juste, ni fick aldrig outfit idag för jag han inte ta bilder! Jag fick ta en med mobilen framför spegelg hehe, inte igen!! Bara engångs grej liksom!

Jacka-only, vero moda
Hollister munkis-hollister
Vanlig svart kortärmad tröja från JC
Jeans från DRDENIM-salt
Skor-råsa uggs!

Kramisar Hilmis :*


Outfit

Har på mig en vanlig, enkel outfit. Min syrra fick ta några snabba foton med min mobil lite snabbt så själva kvaliten blev inte så bra men här är dom iallafall. Hann inte ta bort röda ögonen så jag ser skitkonstig ut.
 
Jacka: Stockholm leather 
Tjocktröja: Victoria`s secret
Jeans: Kommer inte ihåg men dom kan du hitta var som hälst.
Skor: Ugg
 
Puss Maja 
 

 
 
Tröjan ser konstig ut där bak men det är bara att jag håller konstigt
 
 
 

Sommarens favoriter! <3

Tänkte göra en "sommarens favoriter" nu.
Jag kommer nog köpa de flesta sakerna som ni se på bilden! Victoria's secret bikinisarna är heeelt underbart fina! Älskar dom! 'Serriöst!' Sen har vi ju alla Victoria's secret body sprayerna som luktar så sjukt gott! Själv har jag redan en, "hello darling" den luktar typ godis. Nästa alla, många. Säger att alla luktar typ goder eller frukt eller nånting sött så jag tänkte köpa aqua kiss, min kompis har den och den luktar jätte fräsht! Så jag kommer nog köpa VS body spray och bikinis.

Sen har vi ju kläderna. Jag ääälskar slitna shorts som är lite högre i midjan med hål och nitar på. Tycker dom är så sjukt coola och jätte fint. Med ett instoppat pösigt linner eller nått sånt! Yummi!
Vita låga converse är ett MÅSTE! Värkligen sommar/vår skor! Fina lätta bra street skor liksom! Jag tycker att de är jätte coolt att gå med nån tunn långklänning, liten väska och converse! Precis som den lilla väskan på bilden, snart min!
Byter en shorta mot den väskan på min bloppis på instagram! "Super gullig"
Sen kanske jag ska köpa kenza 10, är inte säker dom är ju ganska dyra men jätte fina! Har alltid velat ha en kenza skinnjacka!

Kramisar, Hilmis! <3


Hola amigos!

Vi sparade de bästa till sist, Här kommer jag! (Anna) Men man ska väl tala sanning, right? Nejråå, jag bara skojar lite. Vi är tre tjejer som precis gått in i 2013 och ska göra året grymt genom att skratta, umgås, rida osv :) Som ni kanske har förstått nu så rider alla tre. Men jag kan säga det en tredje gång: Vi rider alla tre. Vi skrattar mest hela tiden o kämpar i skolan. Kul när det går bra! Som sagt ska vi fixa header, som Maja sa. Dock så tar det ju tid o fota o fixa! Fortsätt läsa vår blogg så blir vi glada!


Håååltimme✌

Mobil bloggar nu för har ingen dator i skolan. Anna e sjuk och vi skulle haft matteprov men vikarien kom inte så nu har vi håltimme haha! Fett skönt !
Outfit bilder senare ! Kram Hilma&Maja


NELLIEBERNTSSON.SE

Jag är med och tävlar på nellieberntsson.se om kyro riding gear. De enda du behöver göra för att vara med är...
* lägga upp bilden och länka nellieberntsson.se på facebook din blogg eller instagram eller liknande.

* gilla kyro ridning gear på facebook


*och kommentera på nellies inlägg på hennes blogg att ni är med!
Lycka till!


Lite sent men aja..

Tänkte att det var dags för mig att berätta lite om mig också..för de är ju inte bara Hilma som bloggar på den här bloggen. 
 
Vi börjar med det vanligaste.., jag är 12 år och fyller snart 13 så alltså född 00, bor i huvudstaden. 
Min intressen är ridning, innebandy, shoppa, titta gossip girl hahha bästa, vara med kompisar,chilla och bara leva livet typ.  Ja de va väl allt om mig tror jag men om ni vill veta nått så är de bara att fråga på.
 
Jag Anna och Hilma kommer att fixa headern och designen lite senare när vi tagit bilder till headerna och valt design osv...Så de kommer så snabbt vi hinner. Vi kommer försöka ha så bra uppdatering som möjligt, vi går ju i skolan och har läxor och sånt. Ni får några bilder så länge. Puss Maja
 

 
 
Lilla Tamino
Bebis
 
 
 
 

Ridning!

Red idag, de gick väl sådär kännde jag! Vi hade sitts träning för vi hoppade förra veckan så jag red barbacka. För de första hade jag föööör korta tyglar så mina händer var jätte långt framme, sen var han jätte pigg och blev bara ännu starkare när jag hade korta tyglar, sen när jag bröt av till trav efter galoppen så springer han så snabbt han kan så jag var sååååå nära på att ramla av... Men i sluten gick han på tygeln och hade fina kliv!
Imorrn har vi matteprov och skola fram till 15:50. Sen blire hem och plugga tror jag, har lite små läxor och annat som ska göras!
Ses senare puss!!
Hilma!


Min fina tamino!

Kram, Hilma!


Tjäna guzz!

Vi är 3 stockholms tjejor som heter Anna Maja och Hilma!
Jag som skriver nu är Hilma och jag tänkte berätta om mig själv!
Jag rider varje tisdag och spelar innebandy på torsdag och måndag. Dock ska jag kanske sluta eller byta lag för min tränare suger hehe:/
Jag äääälskar att shoppa men har inte alltid pengar t de jag vill ha haha, (kan inte spara) hoho! Jag föööörsööker att spara till kenza 10, får se hur de går haha! Dagarna spenderar jag i skolan, med vänner i stallet eller bara chillar runt!
Jag gillar också att sminka mig och vill bli en typ sånhära som sminkar och väljer kläder när jag blir stor haha. Jag försöker i skolan och stiger med betygen bra, jag bah rullar på me livet lixom! Ha de bra. Stanna gärna, hejdååå


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.